Самотнім та людям з особливими потребами Збаража організували духовно-культурний відпочинок
  • Чтв, 20/09/2018 - 12:48

18 вересня в рамках проекту соціального служіння «Об’єднання поколінь» на парафії УГКЦ Христового Воскресіння м. Збараж для одиноких людей, людей з особливими потребами, волонтерів була організована поїздка в Тернопільський драмтеатр на виставу «Скупий» за п’єсою Мольєра.

Захід був організований при співпраці церкви Христового Воскресіння з організацією товариства Червоного Хреста у м. Збараж, зокрема п. Марії Милян і Збаразького районного комунального територіального центру соціального обслуговування.

Поїздка мала на меті об’єднати одиноких людей, дають їм можливість спілкування між собою, а також отримати духовну підтримку та позитивні емоції від перегляду вистави.

Дорогою до театру всі спільно з отцем Олексієм Боднарчуком, настоятелем храму Воскресіння Христового, молилися за щасливу дорогу, в наміренні кожного з присутніх. По дорозі додому дякували Богу за гарно проведений час, ділилися своїми враженнями.

За словами учасниці Юлії Олещук: «Такі зустрічі дають відчути підтримку, що Бог через ближніх піклується про тебе, не дають впасти духом… дають відчуття спільноти, де панує молитва, турбота про всіх».