Ще один військовослужбовець отримав допомогу від Івано-Франківської Архієпархії
  • Чтв, 19/10/2017 - 21:45

Розуміючи всю складність несення військової служби на передовій, Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ активно продовжує підтримувати українських захисників як тільки може.

У вересні Церква забезпечила акумулятором до автомобіля швидкої допомоги батальйон Патрульної служби поліції особливого призначення "Івано-Франківськ". А вже у вівторок, 17 жовтня, військовослужбовець з ВЧ А0284 80-тої окремої десантно-штурмової бригади, яка базується в м. Львів, Олег Горбачевський отримав нову військову форму та куртку.

При цьому в Архієпархії стверджують, що й надалі продовжать всіляко підтримувати як українських захисників, так і їхні сім’ї. В цей час, незважаючи на усі незгоди військового побуту, захисники мужньо витримують усі випробування для того, щоб зупинити загарбників. Дякуючи їм, ми і надалі можемо жити під мирним небом.

Пригадуємо, що на початку жовтня, офіцери разом з воїнами НГУ в Луганській області, підписали бойовий стяг з найщирішими побажаннями та словами подяки і передали його Митрополиту Володимиру Війтишину.