Школяр із Львівщини став переможцем Всеукраїнської олімпіади юних знавців Біблії
  • Суб, 22/06/2013 - 23:22

У Національному університеті «Острозька академія» відбулася VI Всеукраїнська олімпіада «Юні знавці Біблії» для дітей дошкільного віку та учнів 1-8 класів загальноосвітніх шкіл України, присвячена 1025-річчю хрещення Київської Русі.

На розгляд журі було подано 226 заявок з 16 областей України. Безпосередньо в олімпіаді взяли участь 91 учасник з 10 областей України, у т. ч. з Львівської області.
.
Два дні VI Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії» були насичені не лише змаганнями, а і цікавими зустрічами, майстер-класами, екскурсіями. Дошкільнята й учні 1-2 класів розповідали вірші та співали пісні, презентували свої творчі роботи на духовно-моральну тему. Учні 3-8 класів виконували тест на знання Святого Письма та презентували творчі роботи. Школярі 3-4 класів розповідали про створення світу, 5-6 класів – робили презентації на основі твору-роздуму «Чому Біблія найбільш популярна Книга у всьому світі?», а 7-8 класів – на основі есе «Хто з відомих особистостей минулого чи сучасної України близький до християнського ідеалу?».

За результатами конкурсних випробувань та відповідно до рішення журі, переможцями VІ Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії» стали 26 учасників з різних областей України. Переможці VІ Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії» отримали дипломи, а кожен учасник – грамоту лауреата олімпіади.

Зокрема, дипломом І ступеня VI Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії» за зайняте 1 місце нагороджено Ващука Данила, учня 1 класу Суховільської ЗОШ І-ІІІ ст. Бродівського району, повідомляє Освітній портал Львівщини.