Сімейний фестиваль Lviv Family Day на Площі святого Юра
  • Втр, 22/05/2018 - 08:22

У неділю, 3 червня, з 12:00 по 22:00 відбудеться  сімейний фестиваль Lviv Family Day на Площі святого Юра, біля пам'ятника Митрополиту Андрею Шептицькому.

   Метою фестивалю є привернення уваги суспільства та влади до проблематики сімейного питання, адже  важливою передумовою збереження та розвитку нашої країни є захист та підтримка інституту сім’ї.

Фестиваль розпочнеться з всеміської ходи в підтримку інституту сім’ї та на захист  збереження сімейних цінностей о 12:00 на площі Ринок (біля входу до Львівської міської ради) і пройде центральними вулицями міста до Площі святого Юра, де з 13.00 відбуватиметься розважальна програма фестивалю, яка завершиться святковим концертом.

Відкриття фестивалю розпочнеться з привітального слова владики Ігоря Возьняка, Архиєпископа і Митрополита Львівського Української Греко-Католицької Церкви, міського голови Львова Андрія Садового та голови Львівської ОДА Олега Синютки.

У програмі святкового концерту виступи танцювальних і театральних колективів, хорів, музичних ансамблів та багато іншого. Зіркові гості: гурт «Мері», відомий скрипаль Олександр Божик, народний артист України Андрій Князь, рок гурти «Navigator», «Хочу ЩЕ!», а також «VSE PRO», «ArtiPop Orchestra», о. Олексій Саранчук (отець з гітарою) та інші. Концертна програма триватиме до 22:00.

Протягом дня буде на фестивалі діятимуть наступні локації:

Просвітницька зона. Навчання проводитимуть досвідчені лектори на тему сім’ї: Дмитро Романко (священник УГКЦ, сімейний консультант, експерт з романтичних стосунків); Лосєви Володимир і Олена (тренери-викладачі програми, спрямованої на формування характеру дітей старшого шкільного віку); Олег Следь (психолог, психотерапевт, тренер, фахівець Інституту сімейного порадництва та консультування) та інші.

Дитяча зона. Працюватиме команда аніматорів Розважального Центру «Ігроленду», Дитяча лабораторія "Юні дослідники", клоуни, досвідчені аніматори, а також діятимуть великі надувні атракціони. У програмі: ігри, банси, естафети, шоу мильних бульбашок, та майстер-класи.

Спортивна зона. Відбуватимуться змагання з армрестлінгу, підтягування, підіймання гирі; конкурс «Супер ТАТО» (хто швидше перетягне автомобіль); майстер класи з боксу та інших видів спорту і багато іншого.

Відпочинкова зона. Це затишно облаштоване місце посеред скверу, де можна буде приємно посидіти, поспілкуватись та перекусити.

Також протягом фестивалю розігруватимуться цінні подарунки та лоти, зокрема: вишиванки, ювелірні прикраси, спортивні товари, вечеря для сім’ї в ресторані, путівка на море в табір, різноманітні абонементи та квитки і багато іншого.

Очікувана кількість відвідувачів фестивалю – понад 10 000 осіб.

Проведіть цей день з сім’єю і для сім’ї на LVIV FAMILY DAY 2018!

Слідкуйте за усіма новинами на нашій Фейбсук-події: https://www.facebook.com/events/146109309577711

Організатор фестивалю:
ГО «Благословення»
Контакти:
http://blagoslovennya.org/
blagoslovennya.go@gmail.com
тел. +38 063 260 4770