Сімейний відпочинок у Греції
  • Втр, 27/06/2017 - 11:17
Урануполі, Салоніки, Метеори, Афон
готель Аristoteles (★★★★)
 
18.08.2017 р.  —  27.08.2017 р.
 
460€+200 грн.
 

Греція – країна сонця і краси. Синє небо, білий пісок, високі скелі, історичні будівлі. Усе дихає таємницею та історією. Країну омиває п’ять морів: Егейське, Середземне, Іонічне, Фракійське і Крітське, тож відпочивати там улітку – просто мрія. Хоча з Рафаїлом її можна легко втілити.

Християнський сімейний відпочинок на морі можливий уже цього літа  поспішайте зареєструватись.

1 день:

Збір групи. Виїзд з України.

2 день:

Прибуття до Греції. Поселення в 4-зірковий готель Аristoteles (Урануполі, Греція). Літургія. Вечеря. Нічліг.

Урануполі в перекладі означає “місто неба”. Крім чудових пляжів у місті можна оглянути низку археологічних та культурних пам’яток. Найголовнішою серед них є візантійська башта Просфорія, побудована 1344 р. на місці подвір’я монастиря Ватопед. До цього ж періоду (приблизно 13 ст.) належить Франкський замок – колишній монастир Зігу, розташований на кордоні Урануполі та монастирською державою Афон. Сьогодні Уранополі поруч із Салоніками є місцем видачі дозволів на відвідування Афонських монастирів. Від нього ж морем доставляють прочан зі всього світу до афонського порту.

3 день:

Сніданок. Літургія. Екскурсія в Метеори (за бажанням  орієнтовно 35 євро).meteoru

Наскельні монастирі Метеори. Метеори, як і Афінський Акрополь, входять до списку 20 найвизначніших місць світу. Неординарність Метеор полягає в поєднанні феноменального природного ландшафту з творінням людських рук. Грандіозні скелі, що височіють на рівній поверхності у Фессалійській долині сягають висоти 400 метрів, що само по собі є дуже рідкісним явищем у природі. Ці дивні, ніби повислі в повітрі скульптури, отримали назву Метеори (від грецького “метеорос”  ті, що висять в повітрі). Метеори належать до найбільш відвідуваних місць паломництва для всіх православних християн і водночас одними з найбільш відвідуваних місць Греції для іноземних туристів.

meteori

Відпочинок на морі. Обід-вечеря. Нічліг.

4 день:

Сніданок. Літургія. Відпочинок на морі.  Реколеції.  Вільний час для відпочинку на морі. Обід-вечеря. Нічліг.

5 день:

Сніданок. Літургія. Відпочинок на морі. Реколеції. Факультативна екскурсія на  монастирську гору Афон (тільки для чоловіків; вартість уточнюється). Вільний час для відпочинку на морі. Обід-вечеря. Нічліг.

Поряд Урануполя знаходиться монастирська держава Афон, яка зберігає багато християнських святинь: пояс Богородиці, чудотворна ікона Божої Матері – Годувальниці, голова апостола Андрія Первозваного, келії Паїсія Святогорця, різдвяні дари Царів зі Сходу, голова Івана Золотоустого та інші.

6 день:

Сніданок. Літургія. Екскурсія в Салоніки (за бажанням орієнтовно 20 євро).thessaloniki_saint_gregory_palamas

Відвідування собору св. Дмитрія Солунського, в якому зберігаються мощі цього святого великомученика. “Канон Димитрія Солунського” був першим твором на слов’янській мові святих рівноапостольних Кирила і Мефодія після того, як вони створили слов’янську азбуку. Багато із перших монастирів в Києві, Володимирі та інших древніх містах Київської Русі закладали на честь саме цього святого.

Відпочинок на морі. Вільний час для відпочинку на морі. Обід-вечеря. Нічліг.

7 день: 

Відпочинок на морі. Реколеції.  Вільний час для відпочинку на морі. Обід-вечеря. Нічліг.

8 день:

Відпочинок на морі. Реколеції.  Вільний час для відпочинку на морі. Обід-вечеря. Нічліг.

9 день:

Сніданок. Літургія. Виселення з готелю. Виїзд в Україну.

10 день:

Повернення до України.

 

Для паломників з дітьми знижки. Кількість сімейних номерів обмежена.

* – вартість у гривні змінна у відповідності до курсу валюти на день оплати.

У вартість входять: супровід духівника, керівника групи, страхування, проїзд комфортабельним автобусом, проживання в 4-зірковому готелі (7 нічлігів) зі сніданками та обідо-вечерями.

У вартість не входять: вартість екскурсій; послуги візового центру Греції та консульский збір  60 євро (крім громадян, що звільнені від оплати); витрати на факультативні екскурсії; особисті витрати; можливе поселення в одномісному номері за додаткову оплату.

Для власників біометричних паспортів ВІЗА НЕ ПОТРІБНА

Телефонуйте:

Просимо, по можливості, повідомити, що інформацію знайшли на сайті "Католицький оглядач"

(032) 247-05-02
(068) 209-54-87
(050) 211-97-02