«Соціальна справедливість: гідна оплата праці», – тема програми «Відкрита Церква» з Блаженнішим Святославом
  • Птн, 16/02/2018 - 19:42

17 лютого о 15:00 чекайте на наступний ефір інтерактивної програми «Відкрита Церква». Цього разу ми розпочинаємо новий цикл програм про соціальну справедливість в Україні. Тема найближчого ефіру – гідна оплата праці українців.

Чи справедливо оцінюють роботу наших громадян? Якою є зарплата українців порівняно із заробітком їх закордонних «колег»? Чому експерти, говорячи про заробітки українців, бачать «загрозу національній безпеці України»?

Про це, як і про багато чого іншого, ми поговоримо із Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом у прямому ефірі. Запитання до Глави УГКЦ можна залишати в коментарях на сторінці Zhyve.tv у Facebook. Їх можна також надіслати на електронну адресу редакції zhyveproject2016@gmail.com.

Нагадуємо, що в січневій програмі «Відкрита Церква», яка вийшла у прямий ефір 17 січня, було започатковано нову рубрику – «Актуальне запитання до Блаженнішого Святослава». Якщо ви хочете дізнатися, що думає або як коментує Глава УГКЦ певну подію, проблему або явище в житті нашого суспільства – ставте свої запитання! І ви отримаєте персональну відповідь під час найближчого прямого ефіру з Блаженнішим Святославом. Запитання до цієї рубрики можна лишати в коментарях за цим посиланням: Zhyve.tv у Facebook.

У січні ми отримали зауваження із нерозумінням того, чому і як було обрано запитання для програми «Відкрита Церква» серед усіх запропонованих. Перепрошуємо, що когось могли цим знеохотити. Щоб цьому запобігти, ми вирішили, що Блаженнішому Святославу будемо ставити те запитання, яке буде підтримувати своїми «лайками» найбільше користувачів Фейсбуку. Тепер вибір є за глядачами!

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» – це інтерактивний проект «Живого телебачення». У межах проекту ми щоразу порушуємо нову й важливу для суспільства тему і з допомогою Блаженнішого Святослава шукаємо відповіді на виклики часу. У кожній програмі ви почуєте думки експертів, результати найсвіжіших соціологічних досліджень і цікаві факти з життя Глави УГКЦ із перших вуст! «Родзинка» нашої програми – щирий інтерактивний діалог із глядачем, під час якого кожний охочий може поставити запитання Предстоятелеві УГКЦ й одержати жадану відповідь одразу.