Сьомий номер "Католицького Вісника": Папа Франциск. Кілька штрихів до портрета
  • Нед, 07/04/2013 - 00:35

Перші слова Папи Франциска, зверненні до пастви, співробітників та представників засобів суспільної комунікації, "Католицький Вісник" в українському перекладі подає на сторінках рубрики Апостольські палаци.

"Для чого Церкві Папа?" В інтерв’ю "Католицькому Віснику" отець-домініканець Яцек Салій коментує свою нову книжку, яка щойно побачила світ в українському перекладі, та відповідає на окремі актуальні у всі часи питання про служіння Єпископа Рима. Подробиці читайте в рубриці Панорама.

Також у цій рубриці – матеріал про чудо, свідком якого був сам Папа Франциск, тоді ще як кардинал Хорхе Маріо Берґольо.

У статті Habemus Papam Argentinum про колишнього єпископа Буенос-Айреса, Аргентину та емоції, які викликало у співвітчизників обрання їхнього земляка на Престол святого Петра, в ексклюзивному інтерв’ю "Католицькому Віснику" розповість Надзвичайний та Повноважний Посол Аргентинської Республіки в Україні пані Лілія Ролан Васкес де Муан.

Історія родини Папи Франциска подає орієнтири в доброму вихованні, приклад і наслідки якого можемо бачити на власні очі.

Щоб зрозуміти папу-єзуїта, треба знати, хто такі єзуїти. Про них та їхню діяльність на території Південної Америки, де розташована батьківщина Папи Франциска, розкажуть статті рубрики Моя історія.

Рубрика Робимо разом запропонує приготувати традиційні аргентинські ласощі. А Вервиця мандрів розкаже про Образ Матері Божої Гваделупської, який чудесним чином проявився на плащі звичайнісінького індіанця.

Не задовольняйся поверхневим!
"Католицький Вісник" – для тих, хто прагне більшого.