Свинка Пеппа – ще один інструмент ЛГБТ-ідеології
  • Втр, 20/09/2022 - 10:53

Свинка Пеппа – мультиплікаційний фільм для дітей, відомий в усьому світі. Недаремно він став ще одним засобом ідеологізації.

Казка «Свинка Пеппа» – це мультик, відомий в усьому світі. Останніми роками він набув особливої ​​популярності серед наймолодших глядачів. Хоча анімація здається нешкідливою, а персонажі та кольори доброзичливими, варто звернути увагу на контент, який нещодавно з’явився у «Свинці Пеппі».

У всьому світі ЗМІ повідомили про нову сюжетну лінію, яка з’явилася в казці. Йдеться про ідеологічну лінію ЛГБТ. Один із персонажів каже, що живе «з мамою та з другою мамою».

ЛГБТ-пропаганда в анімаційній казці для дітей

Однією з героїнь «Свинки Пеппи» є Пенні. Вона – ведмедиця, яка є другом Пеппи. Розважаючись разом, Пенні розповідає  свинці про свій будинок, що вона живе «зі своєю мамою та іншою мамою». Одна мама – лікар. Друга, за розповіддю Пенні, «готує спагетті». У сюжеті тварина малює себе, тримаючись за руки з двома білими ведмедями в сукнях.

«Багато хто з тих, хто дивиться шоу, матимуть двох мам чи двох тат, і це значить, що їхній досвід також представлений у такій культовій дитячій програмі», — сказав Роббі де Сантос з благодійної організації LGBT + Stonewall в інтерв’ю The Sun.

Варто зазначити, що включити ЛГБТ-лінію в “Свинку Пеппу” раніше вимагали користувачі мережі. 23 тисячі людей підписали петицію на ім’я авторів. В їхньому «запиті» стверджується, що відсутність тем, пов’язаних з гомосексуалізмом, може «знеохочувати наймолодших».