Свято "Живу без обмежень" до Міжнародного дня людей з інвалідністю
  • Суб, 01/12/2018 - 11:36

У понеділок, 3 грудня о 13:00 у Міжнародний день людей з інвалідністю у приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії (вул. Л. Курбаса, 3) франківський Карітас організовує свято «Живу без обмежень».

Свято добра та милосердя покликано привернути увагу суспільства до людей з інвалідністю. Але найперше не до їх проблем та потреб, а до їхніх талантів, що є у кожного. Адже люди, які обділені здоров’ям, обдаровані певним хистом і здібностями.

На святі діти і молодь покажуть різноманітні цікаві номери: пантоміму «Руки» , сценку «Приклад Йони», пісні, вірші та танці.

Наразі Карітас Івано-Франківськ УГКЦ опікується понад 250 дітьми та молодими людьми з інвалідністю в Івано-Франківській області. Це діти і молодь, які відвідують структури самодопомоги у районах Івано-Франківської області та молодь з інвалідністю, що є підопічними Центру дозвілля та соціальної адаптації дітей і молоді з вадами розумового розвитку, що діє на базі франківського Карітасу.  

На святі будуть присутні Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Кир Володимир Війтишин, представники соціальних служб, громадські організації.  

Організатори закликають усіх небайдужих приєднатися до свята, приділити увагу та оцінити таланти дітей і молоді з інвалідністю та при можливості долучитися благодійними внесками на підтримку діяльності структур самодопомоги.

Спішімо творити добро!

Свято організоване завдяки фінансовій підтримці Департаменту соціальної політики Івано-Франківської міської ради та Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА.