Теледебати кандидатів у віце-президенти США: команда Клінтон за аборти, Трампа – проти
  • Птн, 07/10/2016 - 10:30

У теледебатах кандидатів у віце-президенти США Майка Пенса (республіканець) і Тіма Кейна (демократ) піднято було і питання пов’язані з вірою, пише «Bitno.net».

Так Кейн заявив, що особисто він проти абортів, але як держслужбовець не може накидати свої переконання іншим. Попри заяви Кейна, що особистому житті він дотримується Вчення Церкви. Його проабортна поведінка цілком противиться Вченню Церкви, а й була засудження американськими католицькими єпископами.  

На відміну від нього Пенс заявив, що він дотримується виключно pro-life позиції, оскільки тільки вона є опертою на Святому Письмі. «Сама ідея, що дитині, яка ще не прийшла на цей світ забирається життя, для мене є прокляттям. І я не можу підтримати тих, хто таке підтримує», - заявив Пенс, нагадавши, що Клінтон і Кейн підтримують аборти на всіх стадіях вагітності, включаючи і останніх три місяці.

Пенс зазначив, що він дотримується того, що небажаних дітей потрібно всиновлювати, а не вбивати та що штат Індіана, де він губернатор провадить саме таку політику.