«Теплий вечір» від «Центру Опіки Сиріт»
  • Чтв, 31/01/2019 - 17:17

30 січня 2019 року місія «Центр Опіки Сиріт» ЛА УГКЦ організувала «Теплий вечір» – вечір подяки. Цей захід відбувся у стінах приміщення на вул. Короленка, 7. На захід було запрошено друзів та партнерів, а також усіх тих, хто має бажання приєднатися до нашої діяльності.

Вечір розпочав ведучий заходу, Назар Бійчук. Опісля голова місії, о. Роман Прокопець разом з усіма помолився та окропив усіх присутніх Йорданською водою. Капелан звернувся до усіх із подякою та проханням підтримати місію у нелегкій боротьбі за приміщення, яке обласна рада висунула на аукціон!ї. Гучною колядою всіх вітав  P&P Quintet, Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла. Впродовж вечора капелани та волонтери ділилися проектами, які вдалося втілити у 2018 році.

Забаву продовжив Вертеп вівтарної дружини Храму свв. апп. Петра і Павла,  «Родина. Троїсті музиканти», та Вертеп курсантів сержантського коледжу. Смачним кулішем усіх частували козаки з товариства «Кіш», м’ясо на грилі приготували кулінари компанії «Грилекс – Грилі & Барбекю», а та солодощі – господині Львівської волонтерської кухні.

«Центр Опіки Сиріт» висловлює щиру вдячність усім, хто зробив цей вечір по справжньому теплим та затишним, а також усім тим, хто підтримує місію та вболіває за неї. Особлива подяка п. Катерині – вихователю Дитячого будинку сімейного типу за допомогу в оформленні приміщення, вихованцям Винниківської санаторної школи за малюнки, які прикрасили стіни, волонтерам ЦОС, які вели активну підготовку до заходу та під час нього.

«Центр Опіки Сиріт»