Тиждень молитов про мир в нашій країні
  • Пон, 24/02/2014 - 14:30

Згадуючи про жертви Майдану та їхні засмучені родини, Римсько-Католицька Церква України знову закликала всіх вірних до молитви. Неділя, 23 лютого, розпочала цілий тиждень особливої молитви.

А 24 лютого, в понеділок, Церква заохочує до посту. По усій Україні щодня відправлятимуться Святі Меси і проводитимуться адорації перед виставленими Пресвятими Дарами, у намірах миру в державі. Також віряни жертвують свої молитви та зречення, зокрема, за загиблих та їхні родини, за поранених і тих, хто ними опікується, а також за тих, хто сьогодні є нашими друзями та ворогами.

Молитва за заступництвом Архангела Михаїла про дар миру і порятунок від війни

Святий Михаїле Архангеле, Князю небесного воїнства, прийди на допомогу людям, яким загрожують сили темряви. Ми створені на образ Бога, відкуплені життям, смертю та воскресінням Ісуса Христа, Його Сина, а під час хрещення стали святинею Святого Духа.

Випроси нам силу волі, щоб ми берегли в собі цю гідність, уникаючи зла. В Тобі, Святий Михаїле, Церква має свого Охоронця та Покровителя. Ти ведеш спасенних до небесного щастя. Благай Бога миру, щоб знищив владу сатани, який сіє сум’яття і не дозволь йому тримати людей в неволі та шкодити Церкві.

Нехай через Тебе Цариця Ангелів, Жінка зодягнена в сонце, розчавить голову сатани та оберігає своїх земних дітей від його ворожого впливу.

Захиснику слави Всевишнього, занеси наші прохання до Бога та виблагай нам Його милосердя. Амінь.

Джерело: Католицький медіа-центр