Тогочасна заборона абортів в Португалії врятувала життя Кріштіану Роналду
  • Пон, 11/07/2016 - 20:04

Перемога футбольної збірної Португалії на цьогорічному європейському чемпіонаті в черговий раз привернула увагу до одного з найкращих футболістів сучасності Кріштіану Роналду. Як виявилось, життя видатному футболісту врятувала заборона абортів у Португалії, яка діяла у час коли його мати була ним вагітна, повідомляє хорватський католицький портал «Bitno.net».

Нещодавно його мати Долорес розповіла, що коли довідалась що вона вагітна в четвертий раз, то хотіла позбавитись цієї небажаної вагітності. Проте в Португалії аборти в тому часі, йдеться про 1984 рік були заборонені законом. У неї уже було троє дітей і народження четвертої дитини видавалося їй занадто важким. 

Вона звернулась по допомогу до народного абортивного методу, але на щастя, нічого не сталося і в лютому 1985 р. світ побачив хлопчик якого пізніше у світі знатимуть як Кріштіану Роналду душ Сантуш Авейру.

«Я хотіла зробити аборт. Але Бог хотів інакше. Він був небажаним малюком, але саме він дав мені стільки щастя в житті» - свідчить Долорес Авейру, мама відомого футболіста.