Трамп призначив Держсекретарем США захисника життя та противника гомо-«шлюбів»
  • Втр, 13/03/2018 - 20:56

Сьогодні світові ЗМІ повідомили про те, що президент США Дональд Трамп звільнив Рекса Тіллерсона з посади Державного секретаря США. Новим Держсекретарем Трамп призначив колишнього конгресмена від Канзасу та бувшого директора ЦРУ Майка Помпео.

Як зауважує LifeSite у борців за життя та захисників традиційного шлюбу є причина до оптимізму. Майк Помпео послідовно виступає проти абортів та проти так званих одностатевих «шлюбів». У той час Тіллерсон ніколи не висловлювався ясно стосовно цих питань.

Майк Помпео заявляв, що вважає, що людське життя починається від моменту зачаття і завершується його природньою смертю та що від першої хвилини зачаття людина має усі атрибути особистості, включаючи і права, зокрема право на життя.

Помпео є автором закону про заборону федерального фінансування організаціям, які надають послуги у вершенню абортів. Він також є співавтором законопроекту, який забезпечив би ще ненароджену дитину конституційними правами.

Свого часу Помпео гостро виступив проти розпорядження Обами, яким було нав’язано легалізацію одностатевих «шлюбів» усім американським штатам. Тоді Помпео назвав це рішення злочинним.

«Ми у Канзасі глибоко шануєм святість життя, спільність сім’ї та повагу до шлюбу. Я буду продовжувати боротьбу на захист цих фундаментальних ідеалів кожного дня.», - заявив тоді Помпео.

Помпео Завершив юриличний факультет Гарвардського університету та Військову Академію США у Вест-Пойнті. Його пов’язують з консервативним рухом Ті Парті.