Триває “пандемія абортів”. У 2022 році вже абортовано понад 2 мільйони ненароджених дітей
  • Втр, 25/01/2022 - 16:13

Цьогоріч у світі вже здійснено понад 2 мільйони 100 тисяч абортів – пише сайт «Worldmeters». Щодня ЗМІ повідомляють про численні зараження коронавірусом, але водночас забувають про справжню “пандемію абортів”, яка за короткий час забирає мільйони життів.

Як подає сайт Worldmeters, де зібрано світову статистику з офіційних джерел, аборт є найпоширенішою причиною смерті у світі. Цю хворобливу статистику портал надає в режимі реального часу, тому “наживо” можна спостерігати, як постійно зростає кількість абортованих ненароджених дітей.

Варто наголосити, що найактуальніші дані сайту Worldmeters відповідають статистиці Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я минулих років. У 2015-2019 роках у середньому здійснювалося 73,3 млн абортів щороку. Аборт є основною причиною смертності у світі та спричиняє більше смертей, ніж рак чи ДТП. За прогнозами, вже в середині лютого кількість убитих лише цьогоріч дітей також буде більшою за загальну кількість смертей, пов'язаних із пандемією Covid-19.

“Завдяки інформації, наданій експертами сайту Worldmeters, ми усвідомлюємо масштаби “пандемії абортів”. Пропаговані, зокрема глобальними концернами, корпораціями, політиками та лівими активістами, аборти збирають потужний, болючий та кривавий урожай. У величезному обсязі інформації про кількість заражень коронавірусом і смертей через Covid-19 ми забуваємо про процедуру, яку легально здійснюють у багатьох країнах світу. Внаслідок абортів у 2022 році вже вбито понад 2 мільйони ненароджених дітей. Ці масштаби шокують і змушують захисників життя бити на сполох. Ми повинні зупинити це божевілля пропагування аборту та визнання його правом людини”, – говорить Павел Оздоба, очільник Центру Життя та Сім’ї.

Інтернет-сервіс KAI зазначає, що “парадоксально, хоча у світі не бракує чутливих до расизму ЗМІ, вони випускають з уваги той факт, що у Сполучених Штатах чорношкірі жінки роблять аборти в три рази частіше, ніж білі, що де-факто є геноцидом чорношкірих дітей”.