Триває підготовка до проведення конкурсу образотворчого мистецтва в’язнів «Переображення Господньою Любов’ю»
  • Чтв, 16/05/2013 - 11:26

 Триває підготовка до проведення конкурсу образотворчого мистецтва в’язнів «Переображення Господньою Любов’ю».

 

Надходять заявки нових учасників та опрацювання їхніх прохань про сприяння матеріалами. На 7 заявок доброчинцями вже надіслані комплекти (бісер, фарби, пензлі, тощо). 21 заявка учасників, що залишається в потребі сприяння матеріалами, виставлена у фейсбуці.

 

Очікуємо надходження додаткових прохань учасників про підтримку їх творчих задумів. Національна спілка художників України заявила про посильне сприяння та участь художників у процесі допомоги в’язням.

Ми вступили у період активізації потенціалу служіння волонтерів для найбільш повного сприяння в’язням в участі у цій мистецькій події. Відбулася зустріч з обновлянами. Планується робоча зустріч з волонтерами пенітенціарного душпастирства УГКЦ 17 травня.

 

Протягом лютого-травня. Відбулася серія робочих зустрічей для пошуку експозиційного залу для проведення виставки-конкурсу. 15 травня остаточно визначено, що виставка-конкурс образотворчого  мистецтва в'язнів «Переображення Господньою Любов’ю» відбудеться у серпні-вересні цього року у Музеї Івана Гончара!

 

Музей особливо люб’язно відкрив свої двері для виставки.

 

Дякуємо директору музею Петру Івановичу Гончару, заступнику директора Ігорю Володимировичу Пошивайлу та сприянню Василя Володимировича Вовкуна (режисера і екс-міністра культури України)!

 

Триває підготовка конкурсу. Нинішній стан речей такий, що з Призового фонду зможемо винагородити лише 3 призерів. Внесіть свою лепту, також поширте ідею конкурсу.
Запрошуємо Вас посприяти процесу реінтеграції наших співгромадян,
що опинилися у місцях позбавлення волі

Пожертвуйте 20 / 50 / 100 / 200 / 500 грн.

на рахунок:

Благодійний фонд «Карітас-Київ»
Код ЄДРПОУ 21477781
Відділення Показати більше...

8 у м. Києві ЦФ ПАТ ”Кредобанк” в м. Києві,
МФО 325365
р/р 2600301299143.
З вказівкою – благодійна пожертва

... або на картку в Приватбанку: N 4405885811621835

Триває збір коштів до Призового фонду Всеукраїнської виставки-конкурсу мистецтва в'язнів «Переображення Господньою Любов’ю».

Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви спільно з БФ «Карітас-Київ» у співпраці з Державною пенітенціарною службою України проводить у серпні 2013 року Всеукраїнську виставку-конкурс мистецьких робіт в'язнів «Переображення Господньою Любов’ю».

Всеукраїнський конкурс, присвячений Ювілею Хрещення Руси-України, що відкриється у Києві 11 серпня 2013 року під патронатом Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава, Верховного Архиєпископа Києво-Галицького, буде нагодою для здійснення національного відбору 50 робіт на Міжнародний Конкурс образотворчого мистецтва ув'язнених та засуджених. Розмір призового фонду та винагород авторам залежатиме від пожертв, зібраних організаторами в Україні, тому будуть оголошені не пізніше 19 серпня 2013 року. Переможці серед неповнолітніх визначатимуться окремо від дорослих.

Контакти:священик Костянтин Пантелей Керівник Відділу Курії УГКЦ
з душпастирства у пенітенціарній системі України
Тел. 098 422 92 21, e-mail: panteley@ukr.net

 

Джерело: http://prison-pastoral.blogspot.com