У Брюховичах відбулася зустріч Глави УГКЦ із львівськими працівниками Патріаршої курії УГКЦ
  • Птн, 05/09/2014 - 20:46

Сьогодні Блаженніший Святослав, Глава і Отець УГКЦ, провів зустріч із працівниками Патріаршої курії УГКЦ, робоче місце яких знаходиться у Львові.

До Реколекційно-відпочинкового центру Львівської архиєпархії, що в Брюховичах поблизу Львова,  з’їхалися голови комісій і відділів, а також їх уповноважені представники, на чолі з керівником Відділу церковних комісій о. Петром Раком. У заході, зокрема, взяли участь три єпископи: голова Патріаршої літургійної комісії Венедикт (Алексійчук), голова Патріаршої катехитичної комісії Петро (Стасюк) та Адміністратор Патріаршої курії Богдан (Дзюрах); а також очільник такої важливої структури, як Трибунал Верховного Архиєпископа - о. Роман Іванців.

Зустріч проходила в теплій і невимушеній атмосфері. У вступному слові Блаженніший Святослав подякував учасникам за наполегливу роботу для розвитку УГКЦ і похвалив їх за те, що вони, не чекаючи вказівок згори, оперативно і творчо відповідають на виклики часу. Після виступу Першоієрарха УГКЦ кожен куріальний працівник коротко розповів про свою роботу протягом останнього часу, про плани на ближче майбутнє, а також про досягнення та проблеми. Глава і Отець Церкви після кожної доповіді висловлював свої побажання стосовно діяльності комісії чи відділу, а також радив, як скорегувати роботу відповідно до воєнної дійсності та непростої економічної ситуації в Україні.