У Католицькій гімназії відмовилися від квітів на День Знань заради здоров’я онкохворих дітей
  • Срд, 04/09/2019 - 12:07

Окрім Католицької гімназії у флешмобі #На_шапку взяли участь ще дві школи Івано-Франківська.

У Франківську волонтери проєкту “На шапку”, які збирають гроші для онкогематологічного відділення Обласної дитячої лікарні, запропонували флешмоб “Відмовся від квітів на День Знань заради здоров’я онкохворих дітей”.

Волонтери в мережі звернулися до вчителів та батьків напередодні свята Першого дзвоника, пише Курс.

Як стало відомо вчора, колективом учителів Католицької школи-гімназії св. Василія Великого було прийнято рішення відмовитися від квітів на свято Першого дзвоника. Натомість вони вирішили приєднатися до благодійної ініціативи #На_шапку, яка триває в нашому місті уже два роки. Збір коштів проводиться на потреби онкогематологічного відділення Обласної дитячої лікарні.

Педагоги навіть розмістили відповідне оголошення у навчальному закладі: «Просимо вас не купувати квітів на лінійку, а суму коштів, яку ви планували витратити на це, передати на потреби важкохворих дітей. Скринька для збору благодійної допомоги буде знаходитися у школі, тож ви зможете здійснити свою пожертву під час лінійки».

Під час святкової лінійки вчителі, батьки та діти всі разом зібрали для онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні 14 530 грн.

Додамо, що до ініціативи, окрім Католицької гімназії, долучилися також 7-В клас Спеціалізованої школи №1 та 5-Б клас школи №5.

 ______________________

Долучайтесь до нашого каналу у Telegram - тут завжди найважливіша та найактуальніша інформації з життя Церкви одразу у Вашому смартфоні!

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ
за матеріалами місцевих Інтернет-видань