У Києві відбудеться вечір пам’яті Блаженнішого Любомира Гузара «Дума про життя…»
  • Срд, 19/02/2020 - 13:51

26 лютого 2020 року в крипті Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ у Києві відбудеться вечір пам’яті Блаженнішого Любомира Гузара під назвою «Дума про життя…».

Захід організовують до вісімдесят сьомої річниці з дня народження Блаженнішого Любомира. Організаторами вшанування пам’яті патріарха виступають спільнота «Покоління Любомира» спільно з Департаментом інформації УГКЦ та Київською архиєпархією.

Про вечір пам’яті організатори повідомляють у події соціальної мережі, прикріпляючи цитату Блаженнішого Святослава: «Під час свого життя Любомир Гузар змінював життя людей, а після свого відходу до вічності він надалі продовжує це робити. Адже смерть не є фіналом. Блаженніший Любомир нас навчав, що смерть – це далеко не кінець, смерть – це перехід…. А приклад цього особливого переходу ми споглядаємо у Воскресінні Господа нашого Ісуса Христа».

«Незабаром 26 лютого, день, коли ми дякуємо Богу за дар життя особливої людини – Блаженнішого Любомира Гузара. Цього дня ми запрошуємо  Вас на вечір пам’яті Любомира Гузара. Цього вечора ми матимемо змогу згадати нашого кардинала, кобзаря сучасності, а також замислитися над своїм життям, над темою вічності, почерпнути для себе особливі істини, які допоможуть наповнювати життям сенсом і найголовніше – навчать нас не боятися», - йдеться в повідомленні спільноти.

ПРОГРАМА

9:00 – Панахида (авторства Кирила Стеценка)

19:20 – Мова духовенства

19:35 – Виступ Патріаршого хору

19:50 – Допрем'єрний показ фільму «Дума про життя після смерті»

20:10 – Свідчення із зустрічей з Блаженнішим