У Києві відбулася душпастирська зустріч подружжів Київської архиєпархії
  • Суб, 18/02/2017 - 11:11

11 лютого 2017 року в храмі Святого Василія Великого УГКЦ у Києві, відбулася душпастирська зустріч подружжів Київської архиєпархії під гаслом «Подружня плідність: відкрий її для себе по-новому». Організатором  заходу виступила Комісія у справах родини Київської архиєпархії.

Розпочали зустріч Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив Владика Богдан Дзюрах. Під час молитви особливо молилися за подружжя, які сподіваються та очікують народження дитини. Звертаючись до присутніх Єпископ заохотив подругів намагатися частіше віднаходити радість у щоденному подружньому житті.

Загалом у зустрічі взяли участь близько 30 осіб, серед яких були подружні пари, семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії та просто зацікавлені цією тематикою особи. Активну участь у заході взяли відомі діячі, а саме: лікар та спеціаліст із натуральних прокреаційних технологій п. Ольга Андрієнко; п. Геня Самборська, голова Всеукраїнського фонду «За гідність людини», член Європейського Інституту Сімейної Освіти та консультант-інструктор.

Під час зустрічі Голова комісії у правах Родини УГКЦ о. Богдан Тимчишин розповів про особливості душпастирської праці з подружніми парами, а п. Наталя Сиротич через призму педагогічно-психологічного аспекту звернула увагу на ряд важливих проблем у сфері взаємних відносин.

На закінчення зустрічі голова комісії у справах Родини Київської архиєпархії, о. Ігор Гріщенко подякував усім за участь та за допомогу в організації заходу.