У Києві відзначать 85-ту річницю з Дня народження Блаженнішого Любомира
  • Втр, 13/02/2018 - 15:04

24 лютого 2018 року, у Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ у Києві відзначать 85-ту річницю з Дня народження Блаженнішого Патріарха Любомира.

Цього дня у Соборі відбудеться духовний вечір пам’яті під назвою «Мрія здійснилася». Захід очолить Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Патріарх Святослав.

Організатором вечора виступає спільнота Покоління Любомира, яка рівно ж пропонує взяти участь у флешмобі #Любомир85. Для цього потрібно написати на своїй сторінці у соціальній мережі історію, думки, роздуми про Блаженнішого Любомира…., а також обов’язково під написаним постом залишити хештег #Любомир85: «9 довгих місяців пройшло з того часу, як не стало з нами Блаженнішого Любомира. Людини доброї, Людини скромної, Людини молитви. Людини, милосердя, смиренність та мудрість, якої залишаться назавжди з нами. Своїми думками і діями Він твердо запевнив, що можна жити чесно, в добрі, в мирі, в злагоді, люблячи свою Церкву, свою землю, свій народ. 24 лютого о 17:00 спільнота Покоління Любомира запрошує на Вечір пам’яті, присвячений 85-ій річниці до Дня народження Блаженнішого Любомира, щоб разом згадати нашого любого батька, патріарха і учителя, щоб разом послухати його мудре слово і зрозуміти феномен цієї Людини. Людини якою він так мріяв бути. І Людиною якою він був», – повідомляють на сторінці спільноти.

Програма:

17:00 – Панахида в крипті Патріаршого Собору

17:15 – Вечір пам’яті Блаженнішого Любомира «МРІЯ ЗДІЙСНИЛАСЯ»

          – Слово Блаженнішого Патріарха Святослава

Прес-служба Київської архиєпархії