У Коломиї 21 жовтня відбудеться фестиваль духовної пісні
  • Чтв, 11/10/2018 - 11:18

8 жовтня у приміщенні Коломийського єпархіального управління Української Греко-Католицької Церкви, відбулося засідання Організаційного комітету з питаннь підготовки  V-го ювілейного фестивалю духовної пісні “Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю”.

Очолив оргкомітет правлячий архиєрей Коломийської єпархії УГКЦ, кир Василій(Івасюк), співголовував на засіданні голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков, йдеться на офіційному сайті Коломийської єпархії УГКЦ.

В роботі Оргкомітету, також, взяли участь: заступник голови Коломийської райдержадміністрації Любов Михайлишин, начальник відділу культури Коломийської райдержадміністрації Людмила Федор, начальник відділу культури Коломийської міської ради Уляна Мандрусяк, радник голови Коломийської райдержадміністрації Оксана Прокопів, завідуюча центром КОРіНТ відділу культури Коломийської райдержадміністрації Любов Дутчак, провідний спеціаліст відділу культури Коломийської райдержадміністрації Антон Трачук, протосинкел єпархії о.Роман Кіцелюк, синкел у справах мирян о.Юрій Лукачик та о.Іван Остафійчук.

Захід розпочався спільною молитвою, після чого до присутніх звернувся владика Василій. Він нагадав про головну мету фестивалю духовної пісні та про важливість його проведення. Після чого, слово мав голова Коломийської райдержадміністрації Любомир Глушков.

Доповідала на засідання оргкомітету начальник відділу культури Коломийської райдержадміністрації Людмила Федор. Зокрема, вона винесла на обговорення пропозиції, щодо плану фестивальних заходів, кількості номерів і репертуару.

У підсумку, було остаточно погоджено дату, час і місце проведення фестивалю, план фестивальних заходів, сценарій та кількість номерів.

Підсумкове слово мав Преосвященний владика Василій, який подякував за зустріч і спільну співпрацю та поблагословив усіх присутніх на добрі звершення.