У контексті віднови посвяти Серцю Марії Папа закликав молитися за Україну
  • Нед, 26/03/2023 - 19:56
Під час недільної зустрічі з паломниками Папа Франциск наголосив на важливості навернення сердець як дороги до миру, закликаючи молитися за український народ, а також за постраждалих від стихійних лих у Сирії, Туреччині та США. о. Тимотей Т. Коцур, ЧСВВ - Ватикан  «Дорогі браття й сестри, вчора, в урочистість Благовіщення, ми поновили посвяту Непорочному Серцю Марії, маючи впевненість у тому, що лише навернення сердець може відкрити дорогу, що веде до миру. Не переставаймо молитися за багатостраждальний укр

Під час недільної зустрічі з паломниками Папа Франциск наголосив на важливості навернення сердець як дороги до миру, закликаючи молитися за український народ, а також за постраждалих від стихійних лих у Сирії, Туреччині та США.

 

«Дорогі браття й сестри, вчора, в урочистість Благовіщення, ми поновили посвяту Непорочному Серцю Марії, маючи впевненість у тому, що лише навернення сердець може відкрити дорогу, що веде до миру. Не переставаймо молитися за багатостраждальний український народ», – сказав Папа Франциск, промовляючи до прочан, які в неділю, 26 березня 2023 р., прийшли на площу Святого Петра у Ватикані на недільну молитву «Ангел Господній».

 

Святіший Отець також закликав до солідарності із постраждалими від землетрусів у Туреччині та Сирії, нагадавши про те, що їм присвячена збірка, яка цієї неділі проводилася в усіх італійських парафіях. Він також закликав молитися за мешканців штату Міссісіпі, спустошеного ураганом.