У Кримському екзархаті завершили Ювілейний рік
  • Втр, 15/11/2016 - 13:00

13 листопада 2016 року Божого, у храмі святого Мартина в м. Євпаторія, урочисто завершили Ювілейний рік Божого милосердя, що його проголосив Папа Франциск. Молебний чин завершення року Божого милосердя в Кримському екзархаті з благословення Адміністратора Кримського владики Михайла (Бубнія) здійснив декан Кримський, місіонер Божого милосердя протоієрей Богдан Костецький.

Завершенню цього ювілейного року передувала віднова духа, яку провадив о. Богдан Тішить те, що всі віряни приступили до Святої Тайни Покаяння і Євхаристії.

«Ми сьогодні урочисто разом із Церквою завершуємо  Рік Божого милосердя, - Cвятий рік, який в усьому світі проголосив Папа Франциск. Рік Божого милосердя завершується,але не завершується Боже милосердя до кожного з нас  до останнього нашого подиху. Дивлячись, як сьогодні люди потребують Божого милосердя,наскільки сьогодні людство зранене, скільки неспокою і війни у світі, ми нашим духовним і життєвим досвідом можемо свідчити іншим, скільки сили Господь дав нам кримчанам і як Він перетворював наше безсилля і велику силу духа, і нашу невпевненість - у відвагу витримати до кінця» - підкреслив отець Богдан Костецький,місіонер милосердя.

На звершення духовного свята священик уділив усім ієрейське благословення.

Іван Футрак, м. Євпаторія