У Львові неповносправні молоді люди творять великодній настрій спільно з професійними митцями
  • Чтв, 27/03/2014 - 10:29

Стартує IV щорічний арт-проект, що об’єднує майже 100 молодих людей з особливими потребами і відомих львівських митців. Мета їх співпраці ─ проведення спеціальних подій і створення святкових тематичних виробів, які розповсюджуватимуться у публічних місцях і закладах, цим самим привертаючи увагу до проблем соціалізації неповносправних людей в нашій країні.  

Представлення арт-проекту відбудеться в часі Великодня у Музеї народної архітектури та побуту у Львові «Шевченківський гай» за підтримки Львівської міської ради. Також у низці інших локацій мешканці та гості міста зможуть за символічні пожертви отримати виконані у різних техніках та з різних матеріалів писанки, ляльки-мотанки, вироби з квілінгу, бісеру, тематично розмальовані горнята та інші сувеніри.

Гасло арт-проекту: Створюймо зміни разом! Адже участь у проекті може взяти кожен, як і долучитись до служіння Карітасу потребуючим людям і, зокрема, молоді, яка має особливі потреби. 

Представників ЗМІ радо запрошуємо допомогти нам з інформуванням про суть і перебіг арт-проекту. Найближчі майстер-класи, на яких ми будемо раді Вас бачити, розповісти та показати більше, відбудуться: 

27.03.2014, соціальний центр Карітасу Львів (пл. Св. Юра, 5), початок о 11.00.
30.03.2014, Креденс Кафе (проїзд Крива Липа 3), початок о 12.00

повідомила Надія Чорна