У Львові проведуть всеукраїнську конференцію для голів деканальних катехитичних рад
  • Втр, 01/10/2013 - 12:16

У рамках відзначення Року віри Катехитична комісія КГВА УГКЦ 8 жовтня 2013 року проведе одноденну конференцію на тему: «Організація катехитичного служіння у протопресвітеріатах УГКЦ в Україні». Місцем проведення було обрано Львівську духовну семінарію Святого Духа, що у Львові на Хуторівці. До участі в цій конференції зголосилися голови деканальних катехитичних рад із всієї України.

Конференція розпочнеться Архиєрейською Літургією, яку очолить владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ і керівник Адміністрації Патріаршої курії. До учасників конференції зі словом привітання звернеться с. Луїза Цюпа, СНДМ, заступник голови Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ.

Метою зібрання є допомогти покращити співпрацю між головами деканальних катехитичних рад та директорами катехитичних шкіл і катехитами, а також виробити ефективну методику інформування осіб, відповідальних за катехитичне служіння в деканатах.

Очікування від зустрічі: подолання труднощів, які впливають на ефективність роботи деканатів; допомога головам єпархіальних катехитичних комісій у сповненні катехитичного служіння на єпархіальному рівні; вчасне та оперативне інформування директорів катехитичних шкіл і тісніша співпраця між головами деканальних катехитичних рад та директорами катехитичних шкіл.

 

План проведення конференції:

09:30 – Реєстрація

10:00 – Архиєрейська Літургія (семінарійний храм)

12:00 – Початок конференції (актовий зал)

12:30 – Доповіді

14:00 – Обід (трапезна)

15:00 – Робота в групах (аудиторії)

16:30 – Представлення груп, обговорення запитань та заключне слово (актовий зал)

Джерело: http://news.ugcc.org.ua