У Львові відбудеться благодійний бенкет "Різдво на Святоюрській горі"
  • Птн, 03/01/2014 - 14:52

12 січня 2014 року відбудеться благодійний бенкет «Різдво на Святоюрській горі». Захід розпочнеться о 18.00 год. у Митрополичих палатах, що на площі святого Юра, 5 у Львові.

«Різдво на Cвятоюрській горі» – спільне святкування празника Різдва, для того, щоб творити простір для спілкування між Церквою та громадою міста, в атмосфері відкритості і довіри. Також, щоб формувати коло людей відкритих на добрі справи та відновити традиції єдності громади, закладених митрополитом Андреєм Шептицьким.

У програмі Благодійного бенкету: слово Високопреосвященного владики Ігоря, Митрополита Львівського та владики Венедикта, Єпископа-помічника, презентація соціальних проектів від Фундації Духовного Відродження, тихий аукціон, святкова феєрія від Оксани Караванської, коляда з Пікардійською Терцією, настрій віртуозної музики з Олександром Божиком та приємне спілкування у атмосфері Різдва.

Координатором заходу є Фундація Духовного Відродження Львівської Архиєпархії УГКЦ – благодійна організація створена у 2011 році, покликана здійснювати благодійну діяльність з метою відродження ЛА та її комісій.

Додаткова інформація та замовлення запрошень за контактами:
пл. св. Юра, 5 Львів 79000
foundation.la.ugcc@gmail.com
або за телефонами (032) 261 13 89, +38 067 679 02 07.

Джерело: www.ugcc.lviv.ua