У Львові відбулося свято «Тато, мама, я – українська христинська сім’я»
  • Птн, 20/05/2016 - 13:27

15 травня у Львові на проспекті Свободи було проведено громадське свято “Тато, мама, я – українська християнська сім’я”, яке об’єднало представників Церков, громадських організацій та місцевої влади заради спільної мети – поширення традиційних християнських сімейних цінностей. Свято було організовано Християнською Євангельською Церквою “Гефсиманія” за підтримки Львівської міської ради та за участю римо-католицької і Євангельських Церков Львова,  а також громадських організацій.

На початку свята вітальні слова до громади міста про важливість християнських  сімейних цінностей для українського суспільства висловили ст. Пастор Церкви “Гефсиманія” Валерій Марченко, о. Томаш Мільо (Римо-Католицька Церква), пастор Церкви “Осанна” Дмитро Колесник та ін. гості.

До проведення долучились різноманітні музичні колективи, які співом і музичними номерами висловили свою підтримку святу, зокрема, етно-гурт “Ойкумена”, студентське тріо з ЛДМУ ім. С. Людкевича та музичний колектив Церкви “Гефсиманія”. Для дітей проводились ігрові станції та конкурс кращого сімейного малюнку.