У Мексиці близько 30 християн вигнали з їхніх будинків
  • Чтв, 11/10/2018 - 11:24

Влада в Чьяпасе (Мексика) змусила майже 30 християн покинути свої будинки і сільськогосподарські угіддя просто через їхню віру.

Згідно з інформацією, опублікованою на сайті служіння «Голос мучеників» 2 жовтня, чоловіки і жінки, крім того, що втратили більшу частину свого майна, зазнають принижень, побиття і утримування під вартою по кілька днів, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com.

 «Партнер «Голосу мучеників» готовий допомогти з тимчасовим житлом і продуктами харчування, але їм потрібне постійне житло, – відзначили в служінні. – Будь ласка, моліться, щоб ці брати і сестри продовжували сподіватися на Христа, не зважаючи на те, що їхнє земне майно відібрали. Моліться, щоб вони знайшли нове житло і джерела доходу, і щоб їхня віра була світлом для всіх, хто спостерігає за ситуацією з боку».

«Голос мучеників» – некомерційна міжконфесійна християнська організація, робота якої присвячена допомозі переслідуваної церкви по всьому світу. Служіння заснував 1967 року пастор Річард Вурмбранд, який 14 років перебував у в'язницях комуністичної Румунії за свою віру в Христа. Його дружина, Сабіна, була в тюрмі три роки.