У М'янмі місцева влада прийняла закон, що забороняє наймати на роботу християн
  • Чтв, 20/12/2018 - 11:49

Влада в буддійському селі в М'янмі нещодавно прийняли закон, що забороняє буддистам наймати християн на роботу, здавати в оренду або продавати що-небудь християнам.

Як розповіли «Голос мучеників» 13 грудня, через закон віруючі в селі не можуть купувати собі їжу. Кожен день сільська влада чинить тиск на християн, щоб ті навернулися до буддизму, обіцяючи, що якщо вони це зроблять, то зможуть знову купувати продукти харчування, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com.

«Це не гра, - розповів один християнин, - ми були хрещені. Ми віримо в Христа на 100 відсотків і ми помремо, віруючи».

Коли недавно буддійський продавець продав банан християнину, його затримали на три дні і оштрафували на суму, еквівалентну 65 доларам. Пізніше ця людина вирішила стати християнином, попросивши іншого віруючого навчати його Біблії і хрестити його, тому що він побачив, що буддисти помиляються.

«Моліться, щоб цей чоловік зростав і твердо тримався своєї віри, не дивлячись на переслідування, з якими він, ймовірно, зіткнеться. Моліться, щоб всі віруючі в селі ставились з любов'ю до тих, хто їх переслідує, надихаючи інших буддистів дізнаватися більше про Ісуса, - закликали в служінні. - Моліться за зусилля «Голосу мучеників» щодо забезпечення цих віруючих їжею.