У п'ятьох містах України відбудеться фестиваль християнської музики «Alive» (13-21 серпня)
  • Срд, 10/08/2022 - 16:28

Минулорічний фестиваль християнської музики «Alive Music Festival», повертається у новому форматі.

У 2021 році ми з вами запалювали сцену та прославляли Господа танцями і співом. А вже цього року війна внесла свої корективи в життя кожного з нас. Вона забирає життя наших воїнів, дітей, матерів, забирає у нас сили та віру, щодня ми боремося за власну свободу і мирне небо над головою. Щодня війна виснажує нас – саме з цієї причини ми згуртувались та їдемо до вас.

«Alive Tour 2022» відбудеться з гаслом «Прийди, Прийми і Живи». Це гасло характеризує наш цьогорічний формат – прийти до Господа, прийняти Його в своє серце, наче отримати друге дихання, довіритись Йому у всіх Його діяннях і ожити знову.

Метою цьогорічного турне є зустріч з молодими людьми, переселенцями, старшими і просто людьми, які є обтяжені й пригнічені. Хочемо їхати і привезти з собою дух надії, єдності та насамперед – молитви.

Зустрічі «Alive» відбудуться у Львові, Івано-Франківську, Хмельницькому, Вінниці та Фастові. Але також поїдемо у Бородянку з гуманітарною місією, адже це місто одне з найбільш постраждалих після перебування російських військових під Києвом.

Для того щоб долучитися до цієї місії, ви можете зробити свій внесок, адже ми збираємо кошти для допомоги потребуючим.

Детальна програма туру за посиланням. Запрошуємо усіх, хто прагне відчути Життя!