У реколекційному центрі «Святого Миколая» відбувся курс «Яків»
  • Срд, 11/07/2018 - 14:31

У реколекційному центрі «Святого Миколая», УГКЦ в с. Бобрівники відбувся курс «Яків», який проводили, проповідники «Формаційної Школи Святого Миколая», Олесь та Людмила Маргітичі.

Курс «Яків» є новим шляхом пізнання Бога, Його присутності, сили та відданості людині. Всі три дні близько 22 людей мали змогу, на прикладі патріарха Якова, досвідчити могутність Божого Слова, Його обітниці визволення та Його сили навернення.

Всі присутні були покликані до однієї мети – навчитися «боротися з Богом», у Його присутності, за Його Ласку, за Його Благословення.

Ми досвідчили істину Божої любові у нашому житті, і навіть тоді коли ми ще не були навернені, коли ми не знали, чи не хотіли знати Бога. Господь був з нами, з кожною людиною.

Ми зустрілись із нашим вірним Богом біля «криниці Якова», тобто біля глибини наших зранень, каліцтв, непрощень та гріхів.

Господь навчав нас як потрібно «чистити» ту глибоку криницю нашого життя, бо тільки так можна добратися до «Живої Води», яка усе може зцілити та змінити, для Бога немає нічого неможливого.

Він бажає, щоб ми повернулись до «нульової точки» де зустрілись із Ним, щоб постійно очищали себе, не зупинялись, не допускали остиглості у вірі, пізнавали Його, відкривались, були щирими та відвертими з Ним.

Господь не хоче, щоб ми ховались за масками, лицеміри, одягали на себе чужий одяг. Він закликає довіритись Його обітниці, і тоді він нас благословить і усіх хто є навколо нас.

Марія Григорів

Більше фотографій та інформації про курс можете переглянути за посиланням http://school-of-st-nicholas.org/category/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD...