У реколекційному домі Сестер Служебниць ім. бл. Йосафати з 10 - 13 квітня відбулися реколекції для мирян на тему: «Поглиблення віри в Ісуса»
  • Срд, 16/04/2014 - 14:45

У реколекційному домі Сестер Служебниць ім. бл. Йосафати з 10 - 13 квітня відбулися реколекції для мирян на тему: «Поглиблення віри в Ісуса», які були побудовані виключно на євангелії від Луки. Провели реколекції с. Мирослава Яхимець і с. Любомира Надич СНДМ, а учасниками були миряни з Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської областей, які вже раніше брали участь реколекціях в Надвірні.

Наш Бог є Господом історії, є Богом, який діє в історії. Євангеліє від Луки особливим чином підкреслює цю правду. Протягом кількох днів миряни, учасники реколекцій, мали нагоду родумувати над цим євангелієм і вчитися бачити Бога в усіх подіях свого життя, навіть в тих, які дуже важко зрозуміти. На власному досвіді могли переконатися що віра змінюється і зростає внаслідок того, наскільки ми відкриті  на дію Святого Духа та наскільки глибше ми занурюємося в Слово Боже, а також у результаті наших дій згідно цього.

Про це чудово ілюструють свідчення самих учасників:

Господи, щиро дякую Тобі за Твою живу присутність на цих ре колекціях, за Духа Святого, який провадив і щедро обдаровував кожного з нас. Дякую Вам, любі сестри Мирослава і Любомира, за любов і тепло Ваших сердець, за ревне і плідне служіння Слову! Завдяки Вам зміцніла і поглибилась моя віра в те, що Ісус завжди присутній в історії мого життя і хоче наповнити кожну мить Своєю радістю.

Ці дні, кожен з них, були днями Благовіщення. Бог говорив до мого серця, показував стан душі і дав Слово, яке мені допоможе внутрішньо змінитися.

Ось я, Господня слугиня, нехай станеться мені по Слову Твоєму! Амінь – Людмила.

 

Дякую Богу за ці реколекції «Поглиблення віри в Ісуса». За сестер Любомиру і Мирославу, які через Святого Духа вчили мене читати Святе Письмо як історію свого життя та історію спасіння. Дякую за глибше пізнання себе у світлі Євангелії, за нове відкриття Віри в те, що Слово Боже живе, діє і насправді перемінює моє життя і повертає до Єрусалиму. Слава Богу! – Ірина

 

Безмежно вдячна Богові за великий дарунок, який я отримую через благородну працю сестер, зустріч з живим Ісусом через Слово Боже. Дні перебування на реколекціях це час Божої ласки, що діє через Святого Духа, час спокою-зустрічі з Ісусом. Через прийняття Слова до свого серця пізнаю свою неміч і свої гріхи і відчуваю Божу опіку та Його Милосердя, що хоче мене з цього звільнити і поєднати з люблячим Татусем – Авва-Отче. – Ольга

PS. Повторний курс реколекцій для мирян «Боже Слово в житті християнина» відбудеться 22-25 травня 2014 р.

А тих, які вже брали участь в попередніх реколекціях, сестри запрошують 08 – 11 травня на реколекції «Довіритися Христові» - роздуми над євангелієм від Матея.

А також  з 15 – 18 травня 2014 року, щиро запрошуємо дівчат, віком від 16 років, на реколекції для дівчат

Контакти для детальнішої інформації: тел. 0673674813 – с. Мирослава, 0671778716 – с. Любомира, email: rekoldim@gmail.com