У США християни все частіше зазнають дискримінації з боку гомосексуалістів
  • Суб, 21/09/2013 - 12:26

У США на право релігійної свободи християн роблять замах сексуальні меншини. У зв'язку з недавньою історією в штаті Каліфорнія, коли бізнесменові-християнину, який відмовився організувати гей-весілля на своїй приватній території, яку він зазвичай здає для проведення весіль, довелося закрити бізнес, що приносив йому близько 400 тис. дол на рік.

Портал Christian Anti - Defamation Commission опублікував перелік випадків дискримінації щодо християн з боку гомосексуалістів.

У Вермонті в 2005 р. на християн, власників готелю «Wildflower Inn», подали до суду за відмову провести гей -весілля. Зрештою, християн зобов'язали виплатити гомосексуальній парі 30 тис. дол і підписати угоду про те, що вони більше не будуть проводити в готелі жодних весіль.

У Нью-Мексико в 2006 р. фотоательє «Elane Photography» відмовилося працювати на церемонії укладення громадянського партнерського союзу. Компанії був пред'явлений позов на підставі антидискримінаційного закону. Суддя визнав християн винними. Верховний суд Нью-Мексико залишив це рішення в силі минулого місяця.

У Нью-Джерсі в 2008 р. методистській церкві був пред'явлений позов за відмову у проведенні одностатевого весілля. Суд оголосив християнську церкву винною у дискримінації.

В Іллінойсі у 2011 р. готель в Елтоні, що належав сім'ї християн, звинуватили за відмову провести гей-весілля.

У Массачусетсі та Іллінойсі у 2011 р. католицьким благодійним організаціям було заборонено в наданні допомоги в усиновленні, крім того, вони були виключені зі списку отримання майбутніх державних контрактів за відмову працювати з одностатевими парами.

На Гаваях в 2012 р. одностатева пара з Каліфорнії подала до суду на готель, що належав жінці-християнці, яка відмовилася здати їм кімнату. Суд визнав християнку винною.

У Кентуккі в 2012 р. компанія "Hands On Originals" , що займається друком написів на футболках, ввічливо відмовила організації геїв і лесбіянок в послугах з організації друку футболок для них, пославшись на інші замовлення і відсутність у зв'язку з ними часу. Геї подали до суду на компанію.

У Вашингтоні в 2013 р. прокуратура пред'явила позов флористові Барронель Штуцман за відмову зробити оформлення для одностатевого весілля.

Кілька тижнів тому в штаті Орегон християнам довелося закрити пекарню після погрози подати позов за відмову зробити весільний торт для лесбійської пари.
За матеріалами http://www.sedmitza.ru/