У Зарваниці відбувся реабілітаційний відпочинок для військових та їхніх сімей
  • Втр, 23/04/2019 - 16:49

21 квітня завершується тижневий реабілітаційний відпочинок для наших військовослужбовців та їхніх сімей, який з благословення архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка) традиційно проходить у Марійському духовному центрі «Зарваниця». Розпочалася реабілітація спільною молитвою перед чудотворної іконою Зарваницької Матері Божої та екскурсією відпустовим місцем.

Продовж тижня з бійцями працював військовий капелан о. Микола Квич, який має досвід у реабілітаційній роботі з воїнами. З дружинами захисників займалася системно-сімейний психотерапевт Марія Ніженко.

Окрім роботи в групах для військових організували цікаві майстер-класи, арт-терапії та активний відпочинок. Також учасники відкрили для себе новий веселий спосіб проведення вільного часу, а саме настільні ігри. На завершення реабілітації бійці та їхні сім’ї відвідали «Український Єрусалим» - унікальний комплекс копій споруд Святої землі.

«Родинна реабілітація для військових у Зарваниці покликана допомогти військовому та його дружині адаптуватись до життя після війни, навчитись жити зі здобутими переживаннями, досвідом», - зазначають організатори реабілітації.