В Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини відбувся турнір "Стань чемпіоном"
  • Суб, 20/12/2014 - 11:20

17 грудня в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини відбувся турнір "Стань чемпіоном". Організаторами цього заходу були - директор Благодійного фонду "Карітас - Львів УГКЦ" отець Андрій Сенейко, волонтери - Василь Рій та Богдан Киричук, та ще багато людей,які долучилися до проведення турніру, за що їм велике і щире ДЯКУЮ!

Приймали участь в турнірі 6 команд, які представляли парафії Львівських храмів - Ольги та Єлизавети, Всіх Святих, Благовіщення Пресвятої Богородиці, Покрови Пресвятої Богородиці, Пресвятої Богородиці Володарки України та команда "Карітасу".

Всі команди зіграли одна з одною, і за підсумками, яка команда набрала найбільше очок - та і перемогла.

Всього відбулося 15 ігор. Поза тим, було розіграно нагороди на звання кращого бомбардира і кращого воротаря, якими відповідно стали - Волоско Юрій і Сас Орест, обоє з команди від парафії Пресвятої Богородиці- Володарки України. Ця ж команда стала переможцем в турнірі, за ними перше місце.

Друге місце посіла команда "Карітасу", третє - Покрови, четверте - Благовіщення, п"яте - Ольги та Єлизавети, і нарешті шосте - Всіх Святих. Всі учасники були нагороджені грамотами, медалями та кубками. Це справжні нагороди  для дітей і це дуже важливо.

Важко переоцінити значення таких заходів у розвитку наших дітей і молоді. Це, в першу чергу їх фізичне зростання, набуття досвіду та вміння конкурувати, бажання перемагати!

Такі заходи формують їх світогляд та соціальну поведінку в дорослому житті.

Подібні турніри плануються і в майбутньому. Вони сприятимуть моральному та фізичному зросту наших підопічних!

 

на правах реклами: ортопедичні матрасы