В Івано-Франківську кожної п'ятниці моляться за припинення абортів
  • Втр, 12/05/2015 - 01:24

Кожної п’ятниці, о 12 годині “Івано-Франківський Християнський рух за життя” проводить молитовне стояння біля міського пологового будинку , з метою збереження життя дітям, які перебувають перед загрозою аборту.

Як говорила Мати Тереза: «Аборт є найбільшою загрозою для миру на землі. Кожне життя — це життя Бога в нас… Якщо ми здатні знищити життя, що дає нам Бог, якщо мати здатна стати катом для власних дітей, чи існує сенс говорити про інші вбивства і війни у світі?”

Як бачимо ці слова є і зараз дуже актуальними. Ми плачемо і побиваємось відносно ситуації на Сході, але чи замислюємося ми скільки дітей в Україні загинуло внаслідок абортів та різних контрацепцептивних засобів. Тільки за роки незалежності України було здійснено близько 40 мільйонів абортів.Цей показник перевищує кількість українців, які загинули у Другій світовій війні та під час Голодомору.

Чому ми так бездумно марнуємо Богом даровану плідність, чому вбиваємо своїх дітей , чому залишаємо без цвіту і без того збідовану нашу країну, єдиною надією, якої якраз і є ми – українці?

А ворогам того і треба: щоб ми самі себе винищили, виродившись як нація. Це справжній геноцид українського народу, проте він ведеться у напівтихім режимі: спершу падіння моралі і формальність релігії, потім вседозволеність у статевому плані, а на сам кінець – ти нікому нічого не винен, тобто вбивство своєї власної дитини постає як звичайна буденна справа.

Хто ми насправді і якої ми про себе думки, якщо так легко можемо чинити такі речі?

З яким обличчям ми постанемо перед страшним судом, де Господь спитає нас: Чому ти вбив свою дитину, чому не дозволив їй появитись на світ?

Сам Господь наш Ісус Христос говорить:”Хто приймає дитину в Моє ім’я, той Мене приймає”(Мат.18:5)

Найбільшою радістю для батьків є привести у світ життя дитини, яка потім буде вічно радіти у небі з Богом.

Тож любім наших дітей любов’ю Бога, який всіх має рівними