В Івано-Франківську відбулася акція «Подаруй книгу в’язням»
  • Срд, 12/06/2019 - 13:16

У вівторок, 11 червня, в Івано-Франківській установі виконання покарань №12, що знаходиться на парафії Зіслання Святого Духа УГКЦ (м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця, 105, адміністратор о.Михайло Віхоть) відбулася молитовна зустріч з довічно ув’язненими. Розпочалася зустріч зі Служби Божої, яку відслужили в’язничні душпастирі та сотрудники парафії Зіслання Святого Духа  о. Арсен Панчак та о. Василь Сливоцький.

В часі проповіді присутні роздумали над значенням події Зіслання Святого Духа та важливості духовного приготування до цього свята.  

Разом з учасниками парафіяльної спільноти «Св. Миколая» священики приготували та подарували засудженим різну духовну літературу. Особливістю подарунка було те, що в книжці кожний в’язень міг знайти листівку-закладку з побажанням від волонтерів:  «Любий друже, цю книжку я прочитав, тому... вона мене навчила... підняла..., збудувала... рекомендую прочитати».

Молитовна зустріч відбулася також в рамках приготування до храмового празника парафії Зіслання Святого Духа. 

Висловлюємо подяку усім, хто долучився до проведення акції та доповнив своїм подарунком візит капелана до наших співгромадян, які часто звертаються про молитовник, Біблію, духовну і художню літературу.