В Курії Київської архиєпархії відбулось засідання Молодіжної комісії
  • Срд, 20/09/2017 - 10:58

У вівторок, 19 вересня 2017 р., в Курії Київської архиєпархії відбулось засідання Молодіжної комісії.

Під час зустрічі говорили про реалізовані цього літа заходи, а також про майбутні молодіжні події згідно душпастирського плану Київської архиєпархії. Зокрема було підтримано організацію паломницької поїздки під назвою “Три Z – стежками Патріархів”, яку заплановано провести в днях 20-22 жовтня. Дана проща має на меті вшанувати Патріархів УГКЦ – Йосифа Сліпого та Любомира Гузара, а також просити Богородицю миру для України та цілого світу. Маршрут прощі пролягатиме з Києва до Тернополя, відтак до Завалова, Заздрості та Зарваниці. Більше деталей повідомимо згодом.

Окрім цього під час засідання відбулася презентація спільноти «Покоління Любомира», яка після відходу до вічності Блаженнішого Любомира розпочала свою активну діяльність при Патріаршому соборі Воскресіння Христового.

Наступна зустріч комісії запланована на 26 вересня, на якій обговорять подальші заходи у 2018 році.

Зазначимо, що у даній зустрічі взяли участь о. Василь Чудійович, канцлер Київської архиєпархії, о. Іван Сохан, економ архиєпархії, о. Віталій Марцинюк, голова Молодіжної комісії, а також священики відповідальні за працю з молоддю в протопресвітерствах Київської архиєпархії.

Прес-служба Київської архиєпархії