В Українській Академії Друкарства вшановували пам’ять патріарха Йосипа Сліпого
  • Птн, 16/03/2018 - 08:38

Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор, розпочавши конференцію «Патріарх Йосип Сліпий та українська державність» в Українській Академії Друкарства, висловив слова радості, що маємо таких гідних людей, освітян, що вшановують пам’ять патріарха Йосипа. Високопреосвященний владика також запрезентував усім учасникам конференції важливі і цікаві факти з біографії славного патріарха та кардинала.

Інші доповідачі також відкрили цікаві факти, розповіли про нові видання, книги, що тим чи іншим способом дотичні до постаті патріарха Йосипа, чи осіб тісно з ним пов’язаних. Конференція видалась надзвичайно пізнавальною та проходила у теплій атмосфері.

Нагадаємо, що минулого року ми вшановували 125-ту річницю з дня уродин великого патріарха «Ув’язненої Церкви». Цього ж року маємо 100-ту річницю захисту докторської праці патріарха Йосипа із тринітарного богослів’я про походження Святого Духа, 90-ту річницю від заснування у Львові Богословської Академії та 55-ту річницю звільнення патріарха із радянських таборів та приїзд до Риму.