Вчена рада Ляйпціґського університету вирішила, що відтепер звання можна використовувати тільки у жіночій формі
  • Пон, 24/06/2013 - 19:03

Звернення Ґабріели Кубі

Пані та панове, дорогі друзі!

Ви не повірите, але це правда: розширене засідання Вченої ради Ляйпціґського університету вирішило, що відтепер звання можна використовувати тільки у жіночій формі, наприклад, «пан професорка Петер Ґрюнберґ» чи «пан президентка Йоахім Ґаук». До цієї вченої ради належать 57 чоловіків і 20 жінок. До чоловіків, які вирішують щось подібне, по праву можна так і звертатись. Вони допускають, щоб з них робили мовних трансвеститів. І тут не до сміху: ця подія показує безмежну прірву ґендерної манії. Хто готовий брехати в звертанні до якоїсь людини, той завжди буде готовий зрадити правду, якщо цього вимагатиме мейнстрім[1]. Руйнівну силу мейнстріму нам якраз демонструють річки Дунай, Мульде та Ельба.

Проте маємо і добрі новини з фронту культурної боротьби за межами Німеччини:

У Франції з’явився всенародний рух проти одностатевих «шлюбів». Цей рух бореться проти одностатевих «шлюбів» і проти гомофобії. Гомосексуалісти публічно виступають і висловлюються за те, що само собою зрозуміле – що кожна людина має і повинна мати батька і матір.

У Хорватії піднявся потужний опір законові соціалістичного уряду, який хотів нав’язати народові сексуальне виховання в школах. Конституційний суд відхилив цей закон з обгрунтуванням, що слід поважати волю батьків. Крім того, за два тижні було зібрано 700 тисяч підписів за референдум – з метою закріпити шлюб між чоловіком і жінкою в Конституції. Подивимось, який тиск чинитиме ЄС, коли Хорватія 1 липня стане його членом.

Моя книжка «Глобальна сексуальна революція. Руйнування свободи в ім’я свободи» через шість місяців вийшла третім виданням, хоча це не обговорюється провідними ЗМІ.

Тим часом, книжка з’явилась у польському та хорватському перекладі. В травні я двічі була на презентації книжки в Польщі і один раз у Хорватії. В Польщі через місяць вийшло друге видання. Цього року вона має з’явитись також в Угорщині та Словаччині. Я сподіваюсь, що східноєвропейські країни в ЄС чинитимуть спротив цілеспрямованому руйнуванню їхнього фундаменту цінностей.

Люди Біблії знали, що потоп має щось спільне з потопом гріхів. Але такими забобонними і примітивними ми, сучасні люди, не хочемо бути.

Приведімо наших овечок під захист Господа. В цьому дусі сердечно вітаю Вас.

Ваша Ґабріела Кубі

 

переклав Володимир Мельник

 

[1] Ме́йнстрім (англ. mainstream — основна течія) — термін, що позначає переважний напрямок у певній області (науковій, культурній, медійній тощо) для певного періоду часу; панівна політична, суспільна думка.

 

 

Габріела Кубі - німецький соціолог. Автор 11 книг, в яких розглядаються такі питання, як захист життя, підтримка сім’ї, стосунки між чоловіками і жінками, культура життя і антикультура смерті. В них вона представляє свій погляд на глобальну сексуальну революцію: «В ім’я свободи, ми втрачаємо свободу…