Великий бізнес на продажі абортів
  • Срд, 30/10/2013 - 18:04

Планування сім'ї (Плановане батьківство) – це, в першу чергу, бізнес. Починаючи від Міжнародної федерації планування сім'ї і до регіональних кабінетів у жіночих консультаціях, планувальники працюють за єдиною схемою: вони формують сексуальну свободу через рекламні оголошення, роботу кабінетів молоді, сексуальну освіту і роблять секс предметом споживання, а підлітків своїми клієнтами. При зростанні сексуальної активності серед молоді посилюється агресивна пропаганда контрацепції і абортів, що приносить величезні доходи. Якщо вдається через чиновників впровадити цей алгоритм у роботу закладів охорони здоров'я, а, як правило, так і відбувається, оплачувати ці програми будуть платники податків. Фінансова стабільність і зростання прибутків гарантовані.

Аборти і похідні від них ЕКО і сурогатні технології з використанням гестаційних кур'єрів - це частина великого бізнесу. Пропаганда контрацепції проходить під гаслом профілактики небажаної вагітності та абортів, хоча насправді це один із способів контролю за народжуваністю. Використання протизаплідних засобів не виключає незапланованих вагітностей, більше того, 54 % жінок, які робили аборти, використовували ті чи інші способи контрацепції, зазвичай презервативи або пігулки. Про це йдеться в доповіді Інституту Guttmacher в США. Ці цифри аналогічні до звіту, представленому в Іспанії, який фіксує збільшення кількості абортів удвічі, незважаючи на посилену діяльність центрів планування сім'ї. У підсумку аборт є кінцевою формою контролю за народжуваністю, тому що мета всіх програм з контролю за народжуваністю - запобігти народженню дітей.

Правда про плановане батьківство вельми не симпатична, швидше потворна. Планувальники полюють за найуразливішими групами - жінками і дітьми - щоб отримати прибуток. За яскравим і привабливим маркетингом стоїть величезна корпорація з доходом в 1,5 млрд. доларів, яка розробила ефективний бізнес-план по створенню «клієнтів» уже в початковій школі, заохочуючи сексуальну освіту, що веде до руйнування здоров'я і збільшення потреби в контрацепції. Впровадження абортів за рахунок платників податків і пропаганда контрацепції відбуваються одночасно, але і те, і інше становить небезпеку для життя і здоров'я.

За матеріалами www.pro-life.by