Великобританія: від березня щодня 500 жінок вбивають вдома своїх ненароджених дітей
  • Птн, 04/09/2020 - 15:50

Від березня 2020 року понад 90 тисяч жінок провели аборт у власному домі – в середньому це близько 500 щодня. Такими трагічними є результати запровадження у Великобританії заходів, що дозволяють проведення такої процедури у зв’язку із пандемією COVID-19.

У зв’язку із запровадженим карантином, там було запроваджено можливість віддаленого контакту (по телефону чи відеозв’язку) з надавачем послуги аборту. Цей спеціаліст, після надання консультації вагітній жінці, відправляє її поштою абортативні таблетки, які жінка вживає вдома.

Аборт завжди є вбивством ненародженої дитини. Однак у цьому випадку відбувається ще більша травма і побічні наслідки для жінки, оскільки вона позбавлена будь-якої медичної і психологічної допомоги під час вживання таблетки, яка є смертоносною для її дитини.

У Великобританії став публічним лист з місцевого міністерства охорони здоров’я, в якому йдеться про те, що триває розслідування щонайменше 13 нещасних випадків, пов’язаних із процедурою домашнього аборту. У двох з них йдеться про смерть матері.