Велопроща молоді з Дашави до Кохавинського монастиря
  • Срд, 24/07/2019 - 13:08

20 липня 2019 року відбулася велопроща молоді з Дашави на чолі з о. Орестом Демком до Кохавинського монастиря. Паломництво на велосипедах його учасники присвятили молитві за мир у нашій державі та щасливе майбутнє України.

Прибувши до Кохавинського монастиря, велопрочани відчули як цей дивовижний витвір архітектури заворожує своєю величністю та красою. Завдяки брату Арсенію, який люб’язно провів екскурсію чудотворними місцями, молодь дізналася багато цікавих історій про монастирську обитель і об’явлення Пресвятої Богородиці, яке датується XVII ст. Після цього, у монастирському храмі, спільно з отцями і братами редемптористами, учасники прощі молилися Велику Вечірню.

А відтак мали маленький пікнік та прославляли Бога, співаючи пісні під супровід гітари. На завершення перебування у Кохавині, всі спільно виконали духовний гімн “Боже, великий, єдиний”, просячи у Господа щасливого майбутнього для нашої держави. Втомлені дорогою, але з великим духовним піднесенням і вдячністю Богові за чудово проведений день, юні учасники веломандрівки повернулися додому.