Вервиця веде до щастя в Небі,- Папа
  • Чтв, 10/10/2019 - 10:55

Наслідувати місіонерський запал Богородиці і молитися вервицю закликав Папа на загальній аудієнції, яка 9 жовтня 2019 р. пройшла на площі св. Петра у Ватикані.

"Впродовж цього марійного місяця, слідуючи місіонерському запалу Богоматері, ставайте вісниками Христа в кожному середовищі вашого життя", - закликав віруючих Понтифік.

Святіший Отець нагадав, що під час об’явлення в польському містечку Гміна Ґетшвалд, Матір Божа говорила про важливість щоденної молитви на вервиці для отримання спасіння. "Вона запевняла, що ласки, випрошені через цю молитву, будуть спасенними і приведуть людей до щастя в Небі. Пам'ятайте про це особливо зараз, в жовтні - місяці, присвяченому святій Вервиці. За заступництвом Марії, посередниці благодаті, моліться за мир у світі, за мудрість для тих, хто має владу, а також за віру і єдність для сімей", - сказав Папа.

Жовтень - місяць, присвячений у Католицькій Церкві молитві вервиці. Вона пов'язана з роздумами про події з життя Ісуса Христа і Діви Марії, що утворюють чотири частини Вервиці - радісні, скорботні, славні і світлі таємниці.