VI Всеукраїнська Католицька Харизматична Конференція «ВОГОНЬ»
  • Пон, 07/10/2013 - 13:16

12 жовтня у закритому приміщені Велотреку СКА відбудеться Всеукраїнська Католицька Харизматична Конференція «ВОГОНЬ».

Це вже шоста така Конференція, але у Львові вона проводиться вперше. Попередні відбулися у Києві та в Хмельницькому,  збираючи тисячі людей з усіх куточків України та гостей з інших країн. Конференція «ВОГОНЬ» – це харизматична зустріч для людей, які бажають оновити своє духовне життя та досвідчити благодать Святого Духа завдяки спільній молитві і спілкуванню один з одним.  Ще одна мета «ВОГНЮ» – це оживити християнські спільноти та об’єднати їх в Божій любові. Тема VI Конференції: «ІСУС ЖИВИЙ!»

Конференція «ВОГОНЬ» відбудеться з благословення Високопреосвященного Архиєпископа і Митрополита Львівського Кир Ігора (Возьняка), який очолить Архиєрейську Божественну Літургію. Конференцію відвідає владика Дмитро (Григорак), єпарх Бучацької єпархії та відповідальний за Рух Віднови у Святому Дусі в УГКЦ.

У програмі: Архиєрейська Божественна Літургія; Акафіст до Святого Духа; духовні науки; молитва прослави; сценки.

            Початок Конференції о 9.30, закінчення – 20.30.

Організатори:  Школа Християнського Життя і Євангелізації Пресвятої Діви Марії з Назарету, Матері Церкви (Школа Марії) та Об’єднання Католицьких Спільнот (ОКС).

 

Коротка історія Конференції «ВОГОНЬ».

Історія Конференції «Вогонь» в Україні розпочалася у 2003 році. Тоді відбулась перша Всеукраїнська католицька харизматична конференція прославлення. Вона зібрала близько 1300 учасників з різних куточків України, а також були присутні гості з Польщі. Сама ідея проведення такого заходу народилася ще в  1999 році, коли група молодих людей з м. Красилова (Хмельницька обл.) поїхала до Словаччини, щоб взяти участь в конференції „Fire” («Вогонь»). Його провадив представник відомої католицької школи євангелізації Renewal Ministries (США) Пітер Хербек.