«Відкрита студія» на «Живому.ТБ», як завжди, розпочнеться у п'ятницю о 16.00
  • Птн, 30/08/2013 - 11:50

Ведучий спілкуватиметься з цікавим гостем - ректором Київської духовної семінарії о. Петром Жуком, який розповість про новий набір семінаристів, плани семінарії на новий навчальний рік, особливості викладання, познайомить з семінаристами першого курсу.

Водночас журналіст телеканалу Ігор Грушко запропонує глядачам знайомство з семінаристами, які залюбки розповіли «Живому.ТБ» про своє рішення обрати шлях служіння Церкві, поділилися думками щодо бачення світу і розказали про своє буденне життя семінариста. Проректор семінарії о. Андрій показав приміщення, кабінети, мальовничу територію в Княжичах, де розташована семінарія, поділився планами на новий навчальний рік.

Окрему частину ефіру «Живе.ТБ» присвятило катехизації. Отець Михайло Гарват зі Львова, що опікується в УГКЦ цим напрямком, розповість, які відмінності викладання християнської етики від катехизації, яка духовна основа катехизації, про найкращі приклади такого виховання.

Журналісти «Живого.ТБ» познайомлять глядачів телеканалу зі звичайною і, водночас, незвичайною сім’єю греко-католиків. Поговоримо про школярство.

Стрічка новин, у якій сюжет про унікальну вчительку з Івано-Франківщини, встановлення хреста на Говерлі на честь освячення Патріаршого собору, сюжет із Зарваниці, включення з Соборної площі, нова рубрика від представників нашої глядацької аудиторії – «Живий відеоблог». У ньому – думки, роздуми, особисті враження про різні аспекти життя українця, а також особистий погляд на освіту.

Традиційно – ретроспективний показ документальних стрічок про історію і життя Церкви. Наші колеги з ТК "Апостол" з Івано-Франківська презентують свої роботи. Цієї п’ятниці ми покажемо вам фільм «Смуга перешкод» про історію івано-франківських пластунів.

І насамкінець – цікавинка для дітей – мультики про собор і Святі Таїнства. У студії буде автор цих мультфільмів.

Тож приєднуйтеся до ефіру, ставте запитання до гостей на нашій сторінці у Фейсбуку та на сайті телеканалу «Живе.ТБ».

В інтерактивному режимі гості та експерти ефіру будуть на них відповідати.

«Живе.ТБ» рухається далі. Стежте за анонсами та приєднуйтеся до нашої спільноти!