Відомі люди… логічно і адекватно про гендер
  • Пон, 23/04/2018 - 13:34

“Коли я подорожую за кордоном, мене порівнюють до Ліонеля Мессі чи Кріштіано Роналдо, а коли повертаюся до дому (до Швеції), то мене порівнюють з жінкою. Літом мене запитав шведський журналіст про те, хто є кращим спортсменом, я чи Лотта Шелін. Даруйте, це вже навіть не смішно… З усією повагою до жіночих осягнень, які є фантастичними, однак не можна порівнювати чоловічий футбол з жіночим. Жінки повинні отримувати винагородження адекватне до того, що показують своєю грою” (Златан Ібрагімовіч, футболіст – 26.12.2013)

„Подружжя було визначене Богом давно і установлене в Раю між Адамом і Євою. Одна жінка і один чоловік, і лише смерть могла розірвати цей зв’язок. Ніколи б не подумав про якесь інше визначення. Ніхто не повинен цього робити» (Кірк Камерон , актор – 07.03.2012)

 

«Три речі мусять відбутися перш, ніж настане кінець і диявол прибуде на землю: легалізація гомосексуалізму, абортів і педофілії» (Тайсон Фюрі, колишній чемпіон світу з боксу за версіями WBO і WBA).

“Суспільство завжди вважало подружнє кохання священним виявом зв’язку між чоловіком і жінкою. Це засіб, за допомогою якого створюються сім’ї, і відтворюється людство. … Ми будемо протистояти зусиллям деяких, щоб отримати державне схвалення гомосексуалізму”.
(Рональд Рейган, 40 президент США)