Відомий американський про-лайфер таки виступив у Берклі, попри насильство «Антіфи»
  • Суб, 16/09/2017 - 12:37

Відомий американський консерватор, ортодоксальний єврей Бен Шапіро, який виступає з pro-life позицій, попри насильницькі протести «Антіфи» усе ж таки виступив у Каліфорнійському Університеті в Берклі, повідомляє FoxNews.

Бен Шапіро, 33-річний американський ортодоксальний єврей, головний редактор видання «The Daily Wire», ведучий програми «The Ben Shapiro Show» - найпопулярнішого консервативного подкасту в США.

Поліції довелось застосувати безпрецедентні засоби безпеки, а Університету витратити неймовірних 600 тис. американських доларів на безпекові заходи, щоб уможливити свободу слова у власному Університеті, захистивши цю свободу від власних лівоорієнтованих студентів.

У 2016р. Шапіро виступав у Берклі й тоді засоби безпеки були мінімальними. Тепер завдячуючи «Антіфі», у Берклі було стягнено великі сили поліції, встановлено бетонні перепони та металодетектори.

Поліція заарештувала озброєних прихильників «Антіфи».

Абсурд ситуації ще й у тому, що начебто антифашистська «Антіфа» звинувачує ортодоксного єврея у нацизмі та білій домінації через його пролейферські переконання. Бен Шапіро відомий критик вільного обігу порнографії, «права» на аборт та евтаназії.

У своєму виступі Бен Шапіро серед іншого подякував поліції та університетській владі, що вони все ж таки стали на захист свободи слова. «Ці люди стоять між цивілізацією та беззаконням», - охарактеризував поліцейських Шапіро.

Він також подякував і «Антіфі», що своїми насильницькими діями прикувала увагу усієї Америки до його виступу.

Шапіро у своєму виступі звернув увагу на те, що ліваки відмовляються від дискусії, а вдаються до насильницьких дій по цілій Америці. На його думку це і є фашизм, проти якого, начебто, ліві боряться, повідомляє LifeSite.

Цього року заворушення лівоорієнтованих студентів та викладачів, викликані візитом в Університет Міло Янконса завдали Університету збитків на 100 тис. доларів.