Відомий протестантський ведучий оголосив про рішення перейти в католицизм
  • Пон, 28/11/2022 - 19:03

Камерон Бертуззі, відомий протестантський ведучий в YouTube, оголосив онлайн, що зараз перебуває в процесі переходу на католицизм, інформує CNA.

«Маю для вас важливу новину: 20 вересня 2022 року я вирішив стати католиком. Зараз проходжу курс християнської формації для дорослих і вже наступного Великодня відбудеться миропомазання», - повідомив він на YouTube.

«Як протестант, я підійшов до вивчення цього питання з відкритим серцем. Я постановив, що у дослідженні католицької віри ітиму за доказами куди б вони не вели, навіть якщо б висновки були незручними для мене чи моєї сім’ї», - розповів ведучий. Його друзі-протестанти були «цілком впевненими», що в результаті дослідження він лише утвердиться у своїй віри, однак помилились.

«Що я дослідив, це чіткий доказ того, що папство є правдивим», - каже Камерон Бертуззі, автор каналу «Capturing Christianity», що налічує 150 тисяч підписників.

Раніше, у вересні, чи вартує йому переходити в католицизм ведучий запитував у гостей своєї програми: єпископа Роберта Баррон, католицьких апологетів Трента Горна і Джиммі Акіна, богослова і професора Скотта Ганна, а також екзорциста Архиєпархії Індіанаполіс – о. Вінсента Ламперта.